1 juli open dag bij windturbinefabrikant Lagerwey

Lagerwey opent zaterdag 1 juli 2017 de deuren van zijn nieuwe productiefaciliteit in Barneveld. Van 10.00 tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom om te komen kijken waar de windturbines gemaakt worden.

Naast het bezichtigen van de productiefaciliteit, waar grote onderdelen van de turbine te bewonderen zijn, is er nog veel meer te doen en te zien. Zo kan men een rondleiding volgen, verzorgd door de medewerkers. Tijdens deze rondleiding wordt men meegenomen door de nieuwe hal en wordt uitgelegd hoe de onderdelen van een windturbine geproduceerd worden. Daarnaast geven medewerkers van alle afdelingen presentaties, onder andere over hoe een windturbine wordt ontworpen en wat daarbij komt kijken.

Bij interesse voor werk in de windenergiebranche is men welkom bij de HR-afdeling. Er staan diverse uitdagende vacatures open. Als klap op de vuurpijl is op 1 juli ook de Lagerwey Climbing Crane voor het eerst in het echt te bewonderen. Dit is ’s werelds eerste kraan die zelfstandig langs de mast van een windmolen kan klimmen en ook onderdelen kan hijsen vanaf de mast. Deze klimmende kraan zal dit najaar voor het eerst worden ingezet bij de bouw van een nieuwe turbine.

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!