Dong wil 32 van de grootste windmolens van Vestas

AMSTERDAM – Het Deense energieconcern Dong is van plan een order te plaatsen voor 32 van de grootste windturbines die worden gemaakt.

De V164 windturbine van Vestas met een enorm vermogenDe V164 van Vestas heeft een vermogen van 8 megawatt, fors groter dan de best verkochte windturbine van concurrent Siemens met een capaciteit van 6 megawatt.

Dong Energy vindt de windturbines van Vestas veelbelovend. “Ik zie dit als een erg concrete stap naar het reduceren van de kosten van windenergie op zee”, aldus vicepresident Samuel Leupold van Dong.

Vestas heeft de hoop op de V164 gezet. In samenwerking met Mitsubishi Heavy Industries is de turbine ontwikkeld.

De order van Dong is nog niet officieel gemaakt, maar als die komt kan Vestas meer verwachten. In 2013 plaatste Dong de helft van alle geïnstalleerde offshore windcapaciteit ter wereld.

Gerelateerde artikelen 

Foto copyright: Vestas

3 gedachten over “Dong wil 32 van de grootste windmolens van Vestas

  • 23 juli 2019 om 14:46
    Permalink

    Se estima que entre el 30% y el 40% de los hombres por encima de los 40 años presentan algún grado de disfunción eréctil. Fundada en Estados Unidos en 2002, Tratamiento Disfuncion Erectil nació gracias a la asociación de más de 200 especialistas mundiales en materia de urología, sexología, psicología, andrología, tantra y taoísmo.

  • 30 juli 2019 om 10:03
    Permalink

    Sin embargo, siempre es lo más importante elegir el que mejor se adapte a las necesidades de cada paciente. La ansiedad en relación al rendimiento acaba creciendo si el hombre ya experimentó dificultades anteriormente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!