Bestuur Alstom accepteert overnamebod General Electric

AMSTERDAM – Het bestuur van het Franse industriële conglomeraat Alstom heeft het overnamebod van 12,5 miljard euro van het Amerikaanse General Electric (GE) op de energietak van Alstom aanvaard.

©: Alstom
©: Alstom

Dit meldde Alstom dit weekend. Alstom is, net als General Electric, een relatief grote speler in windenergie. Wereldwijd produceren 2600 Alstom-windturbines groene stroom.

Een overname van Alstom is met de acceptatie door het bestuur nog niet zeker. De aandeelhouders moeten nog akkoord gaan met de verkoop van hun aandelen.

Apparatuur voor gasturbines

Ook moet de Franse overheid nog akkoord gaan met 1 onderdeel van de overname. Om de invloed van de Franse regering te verzekeren, stelde GE voor dat de Franse overheid een belang van 20 procent in de energietak koopt.

Als de overname doorgaat verkoopt Alstom alle activiteiten in apparatuur voor gasturbines, het grootste onderdeel van de energietak, aan GE.

Hernieuwbare energie

Verder worden de Franse onderdelen van stoom- en nucleaire turbines en het hernieuwbare energie-onderdeel in een joint venture gedaan waar GE en Alstom beide een belang van 50 procent in nemen.

Verder neemt Alstom het spoorwegonderdeel van GE over en wordt het gefuseerd met de eigen spoorwegtak.

Ook het Duitse Siemens en het Japanse Mitsubishi proberen Alstom over te nemen, hoewel zij nog geen goedkeuring hebben gekregen van het bestuur.

4 gedachten over “Bestuur Alstom accepteert overnamebod General Electric

 • 22 juli 2019 om 18:37
  Permalink

  No lo voy a hacer desde el lado médico por que no lo soy, tampoco soy químico. La disfunción eréctil puede literalmente destruir tu vida por completo, y te lo digo porque yo también pasé por ese oscuro momento en mi vida.

 • 2 augustus 2019 om 22:21
  Permalink

  You should consult with a doctor before you can consume this medication and is of utmost importance that you do this.

 • 7 augustus 2019 om 11:12
  Permalink

  Ante cualquier anomalía física, el tratamiento de la misma puede solucionar el problema de la impotencia.

 • 2 oktober 2019 om 22:24
  Permalink

  Una entrevista con el afectado puede revelar factores psicológicos involucrados en el trastorno de la erección. A la mayoría de los hombres este problema le ocurre ocasionalmente y no es algo grave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!