Neas Energy

Neas Energy is een van de toonaangevende Europese energiehandelsondernemingen op elektriciteits- en gasgebied met een uitgebreide portfolio van hernieuwbare energie-installaties, warmtekrachtkoppelingscentrales en flexibele apparaten.

Tot de dienstverlening van Neas Energy behoren onder andere: de fysieke en financiële optimalisatie van hernieuwbare en conventionele energie-installaties, het balanceringsgroepsmanagement en het beheer van Power Purchase Agreements (PPAs).

In de Benelux-landen biedt Neas Energy diensten aan op het gebied van market access en risicobeheer. Wij helpen investeerders in energie-infrastructuur en eigenaars van hernieuwbare energie-installaties bij het maximaliseren van de waarde van hun stroomopwekking en het beheren van de marktrisico’s.

Neas Energy beschikt over meer dan 18 jaar ervaring op geliberaliseerde energiemarkten. Sinds april 2016 behoort het bedrijf tot de Britse Centrica Plc Groep, die met meer dan 33.000 medewerkers een jaaromzet van ruim 30 miljard euro behaalt. Klanten en partners profiteren van de stabiliteit en productiviteit van de moedermaatschappij en kunnen diensten onder één dak van Neas Energy en Centrica afnemen – van de directmarketing via de kortetermijnhandel met optimalisatie van flexibiliteit tot en met de langetermijnhandel met grote gas- en stroomvolumes.

Neas Energy beschikt over vestigingen in Düsseldorf, Hamburg, Londen en Stockholm. Het hoofdkantoor en de internationale 24/7 Trading Floor bevinden zich in het Deense Aalborg. Het bedrijf is actief op alle Europese markten en beheert assets van de meest uiteenlopende schaalgroottes, van kleinere decentrale installaties tot grotere krachtcentrales.

Neas Energy

Skelagervej 1 9000
Aalborg (Denemarken)
T. +45 99 39 55 00
E. info@neasenergy.com

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!