Raad van State ziet geen probleem in windmolens Hartelkanaal

AMSTERDAM – De 8 windmolens langs het Hartelkanaal bij Rotterdam zorgen niet voor horizonvervuiling of geluidsoverlast in een naburige gemeente.

Windturbines aan het einde van een weg
C: Marco Derksen

Dit heeft de Raad van State geoordeeld in een zaak die was aangespannen door de gemeente Bernisse, aldus RTV Rijnmond.

Volgens Bernisse zorgen de windmolens, die er inmiddels al staan, wel voor overlast, maar de raad was het hier niet mee eens.

Rapporten van de gemeente Rotterdam lieten zien dat de windmolens niet te veel geluid maakten. Ook verpesten de windmolens, die op 400 meter staan, niet het uitzicht, mede doordat er al veel industrie in de buurt ligt.

Eerder dit jaar vernietigde een rechter nog dat de vergunning voor het windpark. De omwonenden wisten niet van de plannen totdat de ontwikkelaar met de bouw van de windmolens was begonnen. Toch hoefde de ontwikkelaar niet te stoppen omdat dit te veel geld zou kosten.

Lees meer over windenergie in Zuid-Holland in het dossier

4 gedachten over “Raad van State ziet geen probleem in windmolens Hartelkanaal

 • 22 juli 2019 om 20:41
  Permalink

  Lo mismo ocurre con la presión cardíaca alta, las operaciones o incluso una herida en el pene. Uso de remédios como Sildenafil (Viagra), Tadalafil (Cialis) ou Vardenafil (Levitra), Apomorfina, Blemelanotida ou Alprostadil que ajudam na ereção.

 • 29 juli 2019 om 17:02
  Permalink

  La depresión es otra causa de disfunción eréctil. De hecho, ambos trastornos a veces se potencian mutuamente y empeoran el uno al otro.

 • 4 augustus 2019 om 12:34
  Permalink

  For instance, cardiovascular issues occur more often in the elderly, which may lead to blood flow impairment in the penis and erectile dysfunction.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!