Inschrijving Innovation Award voor meest vernieuwende offshorewindondernemer geopend

Offshore Wind Innovators organiseert dit jaar voor de tweede keer de Offshore Wind Innovation Award. In samenwerking met Siemens en Van Oord wordt deze prijs op 12 december uitgereikt aan de meest innovatieve ondernemer in deze sector. Start-ups en mkb-ondernemers kunnen zich tot 5 november opgeven.

De Offshore Wind Innovation Award is bedoeld om meer bekendheid te geven aan het innovatievermogen van mkb-ondernemers. Bovendien worden op deze manier innovatieve ontwikkelingen binnen de Nederlandse offshorewindsector gestimuleerd. Innovaties die nodig zijn om kostenreducties te realiseren, de integratie van activiteiten op de Noordzee te bevorderen en de concurrentiepositie van Nederland te versterken.

De jury zal vooral letten op de mate van innovatie, de economische en maatschappelijke impact, de haalbaarheid, toepasbaarheid en het ondernemerschap. De offshorewindindustrie zal tijdens een businessbijeenkomst op 12 december de publieksprijs toekennen aan een van de 3 finalisten. (foto: Van Oord)

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!