Britse surfers maken zich zorgen over impact offshore windpark op golven

AMSTERDAM – Britse surfers zijn in overleg met windparkontwikkelaar Navitus Bay Development (NBD) over de impact die een offshore windpark voor de kust van Bournemouth gaat hebben op de golfontwikkeling

Een windpark voor de kust van Groot-Brittannië met een surfer ervoorDit meldt Windpower Offshore.

De actiegroep SAS, Surfers Against Sewage, benadrukt dat ze niet tegen groene energie is, maar dat ze alle ontwikkelingen in de gaten zal houden om de impact op de surfomgeving in te schatten.

Vorig jaar kon SAS nog een overwinning bijschrijven. De plannen van E.On voor een 700 megawatt windpark voor de kust van Brighton werden aangepast.

Originele ontwerp

Het originele ontwerp zou ervoor zorgen dat de golven 22 procent kleiner werden. In de aangepaste plannen werd dit beperkt tot 3 procent.

Voor het project van NBD zijn ook al aanpassingen doorgevoerd. Het bedrijf, een joint venture tussen Eneco Wind UK en EDF Energy, heeft het aantal windturbines beperkt van 333 naar 218. Verder zijn de windmolens 10 meter korter geworden.

Gerelateerde artikelen 

Foto copyright:  Moggy443

4 gedachten over “Britse surfers maken zich zorgen over impact offshore windpark op golven

 • 23 juli 2019 om 15:08
  Permalink

  Alrededor de la mitad de los hombres mayores de 60 años experimentará la condición, mientras que menos del 10 por ciento de los hombres menores de 60 años lo experimentan. Problemas de erección – Causas y Soluciones.

 • 2 augustus 2019 om 23:40
  Permalink

  These medicines all work in a similar way, although there is some difference in how long their effect lasts.

 • 7 augustus 2019 om 14:07
  Permalink

  Cuando la disfunción eréctil es de origen psicológico suele aparecer de forma brusca.

 • 3 oktober 2019 om 17:43
  Permalink

  Aunque también podrás encontrar píldoras que se toman de manera cotidiana. También se deben analizar las relaciones personales para determinar si existen conflictos o dificultades de comunicación con la pareja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!