Financiering Nederlands grootste windpark bijna rond

AMSTERDAM – De bouw van het windpark Gemini ten noorden van Schiermonnikoog kan elk ogenblik van start gaan. Naar verluidt hebben 2 grote partijen in de energiesector belangstelling voor 75 procent van de aandelen in het project. Hiermee is de financiering nagenoeg rond.

Het project staat onder leiding van de Amsterdamse ontwikkelaar Typhoon Capital dat nu nog het grootste aandeel heeft in het windpark.

Het project wordt een van de grootste windparken van Nederland. De 150 windturbines van Siemens, elk met een vermogen van 4 megawatt, kunnen 770.000 huishoudens van stroom voorzien. In augustus van 2013 moet begonnen zijn met de bouw van het project. In 2015 gaan de turbines naar verwachting beginnen met stroom te leveren.

Gerelateerde artikelen

Foto copyright: Alpha Ventus

Eén gedachte over “Financiering Nederlands grootste windpark bijna rond

  • 22 juli 2019 om 16:04
    Permalink

    Desde ahora te invito a seguir leyendo, porque lo que estás a punto de descubrir en esta presentación te ayudará a tratar tu disfunción eréctil como nunca antes – y sí – ¡obtendrás resultados sorprendentes. El consumo de este tipo de medicamentos no debe realizarse baja ningún concepto sin supervisión médica debido principalmente a que el consumo de Viagra presenta contraindicaciones como por ejemplo en caso de ser diabético y de tener problemas coronarios o sida.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!