Nieuwe turbine kan 3200 huishoudens van stroom voorzien

AMSTERDAM – Vestas gaat een windturbine maken met een vermogen van 8 megawatt. Hiermee kan de windmolen maar liefst 3200 huishoudens van stroom voorzien.

Nieuwe windturbine geplaatst in IndiaHet bedrijf wil met de grotere turbine, de V164, de kosten van een windturbine verlagen.

“Vooruitgang in technologische ontwikkeling laat zien dat een 8 MW-turbine lagere energiekosten kan bieden en tegelijk de betrouwbaarheid en structurele integriteit van de turbine onveranderd laten”, aldus Vestas.

Met de nieuwe turbine vestigt Vestas ook een record met de lengte van de molenwieken. De wiek van Vestas meet 80 meter. Eerder vestigde Siemens een record met een wiek van 76 meter, langer dan een Jumbojet.

Gerelateerde artikelen

Foto copyright: Vestas

4 gedachten over “Nieuwe turbine kan 3200 huishoudens van stroom voorzien

 • 23 juli 2019 om 00:55
  Permalink

  Entre otras cosas, la calificación entra en consideración en los vasos sanguíneos que lleva como causa para la impotencia. Otro factor de gran riesgo para comenzar a padecer de disfunción eréctil.

 • 7 augustus 2019 om 14:59
  Permalink

  De hecho, ambos trastornos a veces se potencian mutuamente y empeoran el uno al otro.

 • 3 oktober 2019 om 14:04
  Permalink

  Pacientes con enfermedades cardiacas o medicados con drogas para hiperplasia de la próstata también deben tener cuidado con este medicamento. Si la impotencia se origina por causas físicas, uno de los principales indicadores en la incapacidad para tener o mantener una erección al despertarse por la mañana.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!