‘Stille meerderheid Britse bevolking voor windenergie’

AMSTERDAM – Een stille meerderheid van de Britse bevolking is voor windenergie, ook op grote schaal en zelfs als de turbines dichtbij worden gebouwd.

Dit blijkt uit onderzoek van de Britse overheid zo verklaart de Britse staatssecretaris van Energie en Klimaatverandering, Ed Davey , tegenover de Britse krant Yorkshire Post.

“De waarheid is dat veel mensen groene energie steunen”, verklaart Davey. “Een op de tien mensen steunt groene energie en zelfs 56 procent zou geen problemen hebben met een groot project in hun gebied.

Onshore en offshore windenergie

 Volgens de minister geeft dit de Britse overheid een duidelijk mandaat om veel te investeren in onshore en offshore windenergie.

Ook voor de economie zijn er grote voordelen, benadrukt de staatsecretaris. Een groene economie kan 100.000 banen opleveren, vooral in havensteden.

Een toekomst zonder windenergie is niet voor te stellen en is voor strategisch belang voor Groot-Brittannië, aldus Davey.

Gerelateerde artikelen

Foto copyright: Iberdrola

6 gedachten over “‘Stille meerderheid Britse bevolking voor windenergie’

 • 29 juli 2019 om 17:09
  Permalink

  CÓMO SUPERAR LA DISFUNCION ERECTIL DESDE HOY. No, no es así y te lo voy a explicar.

 • 4 augustus 2019 om 00:19
  Permalink

  However, ED is now well understood, and there are various treatments available.

 • 7 augustus 2019 om 18:37
  Permalink

  La aparición de problemas prostáticos, como el cáncer, se puede detectar y tratar a tiempo, minimizando sus posibles consecuencias, si se toman determinadas precauciones.

 • 18 oktober 2019 om 12:04
  Permalink

  All antibiotics are divided into several groups, depending on the activity of substances, their distribution in the tissues and the mechanism of action. Cephalosporins. Strong enough antibiotics, but often cause allergies. Have a wide range of actions. https://cephalexin.top/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!