Windparken op Goeree-Overflakkee komen stap dichterbij

AMSTERDAM – Verschillende partijen op Goeree-Overflakkee hebben afspraken gemaakt over onderzoek naar maximaal 260 megawatt aan windenergie op het eiland.

Windpark in weilandenDit meldt provincie Zuid-Holland. Hiermee komen nieuwe windparken op Goeree-Overflakkee een stap dichterbij.

De gemeente Goeree-Overflakkee, de provincie Zuid-Holland en de Coöperatie Windgroep Goeree-Overflakkee hebben de overeenkomst getekend. Hierin zijn afspraken gemaakt over het ruimtelijk onderzoek, de baten en de communicatie.

Grote bijdrage aan windenergie 

In totaal moet de provincie 730 megawatt aan windmolens hebben in 2020. “De gemeente Goeree-Overflakkee levert een hele grote bijdrage aan de realisatie van windenergie voor de provincie. Daar zijn wij de gemeente erg dankbaar voor”, aldus gedeputeerde Govert Veldhuijzen.

Om de bewoners goed te informeren over de procedure heeft de gemeente samen met de provincie en de Windgroep onder meer inloopavonden georganiseerd in Ooltgensplaat, Sommelsdijk en Stellendam.

De gemeente Goeree-Overflakkee en Provinciale Staten bepalen eind 2013 aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek waar windenergie op het eiland mogelijk is.

Gerelateerde artikelen 

Foto copyright:  Iberdrola

3 gedachten over “Windparken op Goeree-Overflakkee komen stap dichterbij

  • 23 juli 2019 om 20:44
    Permalink

    Lo normal es que todo hombre sea capaz de obtener una erección después de un periodo de excitación adecuado durante la mayor parte de su vida. Hoy puede comprar Viagra y recibir lo en casa de forma rápida, segura y DISCRETA.

  • 30 juli 2019 om 10:58
    Permalink

    Uso de aparelhos de vácuo que favorecem a ereção e são especialmente aconselhados para homens que não podem fazer o tratamento com remédios. En estos casos, abordar el problema de estrés puede ser suficiente para revertir la situación.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!