Inwoners Zeewolde en Almere kunnen participeren in windcoöperatie

Alle inwoners van Zeewolde en Almere kunnen binnenkort participeren in Windpark Zeewolde. Dat kan via De Nieuwe Molenaars, de burgerwindcoöperatie van Windpark Zeewolde die eind februari feestelijk wordt opgericht.

Alle bewoners en geïnteresseerden uit Zeewolde en Almere kunnen op 21 februari bij dit evenement aanwezig te zijn. En wie zich diezelfde avond inschrijft, wordt gratis lid.

De avond wordt geopend door Siward Zomer, die het afgelopen jaar samen met het bestuur van Windpark Zeewolde de coöperatie heeft opgezet. Het kersverse bestuur van De Nieuwe Molenaars zal zich aan de aanwezigen voorstellen. Wim Veldboom, voorzitter van Windpark Zeewolde, geeft tekst en uitleg over de participatiefilosofie van Windpark Zeewolde en de gedachte achter De Nieuwe Molenaars.

Tijdens de oprichting wordt ook de website www.denieuwemolenaars.nl gelanceerd. Vanaf dan kunnen geïnteresseerden hier ook meer informatie vinden en lid worden. Het doel is om minstens 1.000 leden uit de directe omgeving van Windpark Zeewolde te werven.

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!