‘Enorme werkgelegenheid voor IJmuiden door windpark’

AMSTERDAM – Het windpark Luchterduinen zorgt voor een enorme stimulans voor de lokale economie in de omgeving van IJmuiden.

Dit zegt Peter van de Meerakker, directeur van Zeehaven IJmuiden, tegenover het Haarlems Dagblad. Hij haalt het aantal boekingen aan dat moest worden gemaakt voor personeel van de ontwikkelaars die betrokken waren bij de aanleg van Windpark Amalia.

“Je hebt toeleveranciers, bunkerservice, constructiebedrijven, uitzendbureaus en kranenbedrijven. Iedereen heeft hier werk van”, aldus Van de Meerakker.

Werk voor windmolenparken

De directeur neemt daarom maar wat graag al het werk voor windmolenparken aan dat hij kan krijgen. Maandag werd bekend dat een windpark van Eneco van de geplande locatie voor de kust van Scheveningen wordt verplaatst naar de kust voor Bergen aan Zee, vlak bij IJmuiden.

Van de Meerakker haalt ook de politiek hierbij aan. Volgens hem is de zetelwinst van Diederik Samsom in de laatste peilingen goed voor de toekomst voor windenergie op zee.

4 gedachten over “‘Enorme werkgelegenheid voor IJmuiden door windpark’

 • 23 juli 2019 om 19:50
  Permalink

  Cuando no hay respuesta o cuando el paciente no puede tomar estas drogas, existen otras opciones para el tratamiento de la impotencia; entre ellas podemos citar la administración de drogas con inyección intrapeniana o intrauretral. Si su respuesta es SI a la mayoria de ellas, probablemente padezca andropausia.

 • 30 juli 2019 om 13:04
  Permalink

  También pueden existir un escape en el cuerpo cavernoso que desvía las venas. Muchas veces los problemas laborales, períodos de tensión o estrés relacionados con cualquier área de la vida también pueden tener un efecto significativo en el rendimiento sexual.

 • 7 augustus 2019 om 22:48
  Permalink

  Pacientes con enfermedades cardiacas o medicados con drogas para hiperplasia de la próstata también deben tener cuidado con este medicamento.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Windenergie Courant!